Schoenverf

Bekijk en vergelijk ons grote aanbod schoenverf van topkwaliteit en bestel gemakkelijk en voordelig online. Schoenverf is geschikt om uw schoenen een compleet nieuwe kleur te geven of te herstellen als ze beschadigd zijn geraakt. Onderstaande producten zijn zeer gebruiksvriendelijk en geschikt voor verschillende type schoenen. Ons assortiment bestaat uit schoen verf voor glad leren schoenen welke verkrijgbaar is in tientallen kleuren, indring verf in 4 kleuren voor leren schoen, suède verf in 4 kleuren en suède kleur hersteller in vele kleuren. Klik op onderstaande producten voor meer informatie en om deze direct te bestellen.
 

Schoenen verven?

Wanneer u eenvoudig en zelfstandig uw schoenen of laarzen wil verven, bent u bij Lederenriemen.nl aan het juiste adres. Voor alle soorten lederen en suede schoenen of laarzen hebben wij schoenverf. Het is daarbij wel van belang om de juiste producten te gebruiken. Zo dient u na te gaan voor welke soort leder u schoenverf nodig heeft en wat de gewenste kleur is. Lichtere kleuren dan de oorspronkelijke kleur van uw schoenen zijn niet aan te raden. De oorspronkelijke kleur zal snel terugkomen en u heeft hiervoor veel verf nodig. Het donkerder maken van een lichte kleur leer is natuurlijk wel zeer gemakkelijk te bewerkstelligen.

Daarnaast wordt er onderscheid gemaakt tussen suède, nubuck en glad leer. Suède is een zachte leersoort, terwijl nubuck ietwat gladder is maar wel op suède lijkt. Zorg ervoor dat de schoen bij suède of nubuck geheel stofvrij en goed ruw geborsteld wordt met een speciale borstel voor zowel suède als nubuck. Hierna brengt u de verf in dunne lagen aan op de schoenen. Wacht hierbij telkens op het drogen van de vorige laag voor een nieuwe wordt aangebracht.